Företagsanpassad utbildning för fordonsmonterad kran

Våra instruktörer har själva lång erfarenhet som kranbilsförare. Utbildningen leder till utfärdande av yrkesbevis, under förutsättning att din arbetsgivare kan vidimera 4000 timmar alt. 30 månaders yrkesmässig förarerfarenhet. Förare med mindre än 30 månaders erfarenhet erhåller efter godkänd utbildning ett utbildningsintyg.

På plats hos ditt företag

Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar som genomförs på plats hos ditt företag med den utrustning ni väljer, i den miljö där ert arbete utförs. Ni behöver inte resa vilket minimerar kostnaderna och är tidseffektivt. 

Vi utbildar i södra Sverige och hjälper ditt företag på plats oavsett om ni finns i Göteborg, Malmö, Helsingborg, Lund, Borås, Linköping, Norrköping eller Jönköping.

Utbildning Fordonsmonterad Kran

Vi kan kranbilslyft!

Er kursledare blir en person som har gedigen erfarenhet av arbete med fordonsmonterad kran.

Utbildningen startar med ett teoripass vilket avslutas med ett skriftligt prov, därefter arbetar vi med praktiska körövningar.

Pris enligt nedan:

  • 3 personer:       8 900 kr + moms per person
  • 4 – 7 personer: 7 500 kr + moms per person
  • > 8 personer:    6 500 kr + moms per person
Utbildning Kranbil

Ställ dina frågor om kranbilslyft-utbildningen.

Vi erbjuder företag förarutbildningar till sina anställda. Är du privatperson som vill gå en förarutbildning behöver du prata med din arbetsgivare innan du kontaktar oss då vi endast tar emot bokningar från företag.

Ring Lasse på 070-567 10 45 eller knappa i formuläret till höger så återkommer vi till dig!